dijous, 20 de març del 2008

( pendent referéncia 2 )

L’Ajuntament de L'Aldea i el Museu del Vent signen un conveni de col.laboració

L’ajuntament de l’Aldea i el Museu del Vent van signar, el passat 8 de febrer, un conveni de col·laboració institucional amb la finalitat de promoure, difondre i gestionar el patrimoni cultural des del municipi de l’Aldea.

Sense suposar cap despesa, amb aquest acord es creen sinèrgies entre ambdues entitats i, al mateix temps, es confia evitar la duplicitat d’esforços, tot oferint a la gent un Servei una mica més proper i eficaç.

Un model de col·laboració que es concretarà en futures actuacions de gestió de col·leccions i exposicions. Així com altres activitats d’activació i comunicació del patrimoni cultural de les Terres de l’Ebre.

Dades personals

EDMON CASTELL es geógrafo y museólogo. Profesor asociado de la Facultad de Artes de la Universidad Nacional de Colombia (UN). Geógrafo y museólogo por la Universitat de Barcelona (UB). Inició su experiencia como museólogo en el 2001 con la creación del Museo del Viento, un museo interdisciplinar de geografía y antropología. Posteriormente, estuvo a cargo de proyectos como el Sistema de Patrimonio y Museos (SPM) de la UN; la Casa de los Pintores y el Bosque Mutis en Mariquita; la Casa Museo Gaitán; el proyecto para la inclusión de la Ciudad Universitaria de Bogotá de la UN en la Lista de Patrimonio Mundial de la UNESCO; etc. Es miembro del comité base de la Maestría en Museología y Gestión del Patrimonio (MMGP) desde el 2007 y, actualmente, coordina el Centro de Pensamiento y Acción de las Artes y el grupo de investigación en Comunes Culturales.